2020-10-07 08:08:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma igazi csapatemberként viselkedik, és ezt a kollégái is észreveszik és díjazni is fogják

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyébe lépett. Ön mindig tele van ötletekkel, de ma egyenesen sziporkázik, mindenki önhöz fordul segítségért, ha valamiben elakad. A saját munkáját is nagyon eredményesen és ötletesen végzi.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valószínűleg most nagy örömet talál a munkájában, és készséggel vállal belőle többet is, mint általában. Talán nyílt elismerésben is részesül. Remek a közérzete, kiváló egészségnek örvend a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy kellemes meghívásban lehet része, talán egy rég nem látott ismerősével, vagy más érdekes esemény adódhat, ami felvidíthatja. Kísérletezzen valami újjal, bár a türelem most nem az erőssége.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szeretne változtatni egy helyzeten, ám még ki kell találnia, hogyan. Családi körében boldog pillanatokra, munkahelyén változásokra számíthat. Tárgyalás, megbeszélés során ne siessen, érthetően fejezze ki magát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most nagyon közvetlen és őszinte, ezért alkalmas a mai nap bármilyen családi vagy párkapcsolati beszélgetésre, mikor is tisztázhatják az esetleges félreértéseket. Menjen ma el sportolni is, mert a feszültséget így vezetheti le a legjobban.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Rák-hold miatt ma empatikusabb a szokásosnál, rengeteg érzelmet és ingadozó hangulatot teremt ez a bolygóállás. Szívesen nosztalgiázik és beszélget az emlékeiről, fontos döntések meghozatalára azonban nem alkalmas időpont a mai, a tárgyalásokat is halassza el.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az utóbbi időben sokat aggodalmaskodik, valószínű, hogy érzelmileg egy kicsit labilis. Emiatt fontos döntésekben kissé bizonytalan. Érdemes ma kikérni annak a személynek a véleményét, akiben teljesen megbízik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rákban jár, ez harmóniát jelez. Remekül érzi magát a bőrében, és őszintén tudja értékelni mindazt, amit megadott önnek a sors. Sok időt tölthet barátaival, beszélgetéssel. Vigyázzon, határozottsága nehogy erőszakossággá váljon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szép napnak nézhet elébe, de hát rengeteg a megoldandó feladata, ezért aligha marad ideje és ereje arra, amire a leginkább vágyik: andalgásra, romantikázásra. Pedig ez tényleg nagyon időszerű lenne...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nehéz lesz lépést tartania a gyorsan változó eseményekkel, ezért fontos, hogy gyors és határozott döntéseket tudjon hozni. Ha kell, improvizáljon, de ne futamodjon meg a kihívások elől!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma igazi csapatemberként viselkedik, és ezt a kollégái is észreveszik és díjazni is fogják. Ha eddig kicsit kirekesztettnek is érezte tán magát, most olyan periódusba kerül az élete, amikor nagyot nőhet mások szemében.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy kínos félreértést tisztázhat partnerével. Ha fontos önnek ez a kapcsolat, akkor tegyen meg mindent viszonyuk normalizálásáért. Bízzon a megérzéseiben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: